Recenzii despre Imosteon

 • Alexandru
  Conduc un stil de viață sănătos încă din tinerețe, alergând dimineața de trei ori pe săptămână. Nu cu mult timp în urmă, au început problemele articulare. A apărut disconfort la genunchi. Și în fiecare zi s-a intensificat din ce în ce mai mult. A fost diagnosticată artroză. Am folosit gelul Imosteon pentru a treia săptămână. Durerea a scăzut semnificativ. Am comandat încă două geluri. Îl voi folosi.
  Imosteon
 • Floarea
  Datorită muncii sedentare, postura incorectă a apărut imperceptibil, a apărut durerea în coloana cervicală și în articulațiile genunchiului. Am fost la doctor, diagnosticat cu osteocondroză. Folosesc gelul Imosteon de mai bine de două luni. Inflamația a trecut și senzațiile neplăcute au dispărut. A devenit mai ușor să merg și spatele nu mă mai doare. Recomand gelul ajută.
  Imosteon
 • Ana
  Eu și soțul nostru suntem deja în vârstă. Durerea articulară este un lucru obișnuit pentru noi. Artroză ușoară. Am aflat despre gelul Imosteon de la fiica noastră. A spus că este fabricat în întregime din extracte din plante, fără efecte secundare. Am încercat și ne-a plăcut foarte mult. Durerea ameliorează, ameliorează umflăturile genunchilor. Am comandat încă două piese. Asteptam livrarea. Mulțumesc mult fiicei mele!
  Imosteon
 • Mariana
  Mi-a plăcut imediat gelul Imosteon pentru compoziția sa naturală. De multe ori comandăm să fim în trusa de prim ajutor pentru orice eventualitate. Avem o familie mare. Doi școlari. Trăim cu părinți vârstnici. Acum, dacă se întâmplă ceva, ung genunchii copiilor după abraziuni pentru a preveni inflamația. Și părinții îl folosesc dacă articulațiile se dor din cauza vremii.
  Imosteon
 • Vlad
  El a fost rănit în timp ce schia. Și-a rănit genunchiul și cotul. Au apărut dureri de neînțeles, s-a format edem. Examinarea a arătat inflamația ambelor articulații. Medicul a recomandat gelul Imosteon. Imediat mulțumit de compoziția naturală. Îl folosesc deja de două săptămâni. Umflarea a dispărut și cu greu simt durere. Gelul ajută în mod clar. Continu să folosesc.
  Imosteon
Evaluarea utilizatorilor Imosteon
4.2
30