Instructiuni de folosire Imosteon

Imosteon - gel împotriva osteocondrozei, artrozei și leziunilor. Studiile au confirmat gradul ridicat al efectului său asupra bolii. S-au constatat ameliorarea instantanee a durerii și reducerea procesului inflamator. Gelul ameliorează umflarea, acționează ca un antiseptic natural, îmbunătățește circulația sângelui. Ca urmare a utilizării constante, regenerarea țesuturilor se remarcă până la reluarea completă a lucrului comun.

Instrucțiune Imosteon - tratament modern pentru remedii naturale

În plus față de eficiența sa, gelul se distinge printr-o compoziție naturală a componentelor plantei care sunt inofensive pentru organism. Utilizarea zilnică a Imosteon nu provoacă efecte secundare, dependență și nu are un efect dăunător asupra sănătății umane. Nu există contraindicații.

Proprietățile ingredientelor active:

  1. Efect de răcire. Uleiul esențial de mentol ameliorează instantaneu zona inflamată.
  2. Acțiune antiseptică. Citralul dezinfectează zona inflamată, blochează riscul posibil de infecție. Are un efect de vindecare asupra țesuturilor articulare deteriorate.
  3. Antiinflamator. Semințele de castan de cal și ginkgo biloba stimulează circulația sângelui, au un efect de întărire și accelerează procesul de regenerare.
  4. Acțiune de încălzire și vasodilatare. Gelul conține extract de capsicum.

De asemenea, în formula pentru gelul Imosteon, pentru cea mai pronunțată eficacitate a proprietăților enumerate, oamenii de știință au adăugat cofeină. Proprietățile cofeinei stimulează munca și sporesc acțiunea altor componente.

Indicații pentru utilizarea și acțiunea gelului:

Durerea coloanei vertebrale

(în coloana lombară, toracică sau cervicală)

Gelul Imosteon ameliorează durerea, elimină simptomele, facilitează foarte mult evoluția bolii. Rezistă la dezvoltarea bolii în stadiul inițial al dezvoltării acesteia. Recomandat pentru tratament ca adjuvant în cazurile avansate. Pentru prevenire - pentru a preveni sau elimina riscul de boli.

Durere în timp ce te apleci

Dureri în genunchi, coate etc.

Umflături în zona genunchiului

Crăpături și furnicături la nivelul articulațiilor la mișcare

Formarea de "umflături" pe degetele de la picioare, mâini

Spasme în coloana vertebrală

Amorțeală regulată a membrelor

aplicarea gelului Imosteon împotriva durerilor de genunchi

Masați crema într-o mișcare circulară până la absorbția completă. Gelul se aplică ușor, nu lasă petele grase. Utilizați de trei ori pe zi - în timpul tratamentului, o dată seara - pentru profilaxie.

Produsul este disponibil sub formă de gel, în tuburi de 50 ml. Complet cu gelul original din pachet există o instrucțiune detaliată despre modul de utilizare și un certificat de conformitate.

Mii de cumpărători din România au încercat deja Imosteon și au apreciat beneficiile sale în acțiune! Au remarcat efectul analgezic imediat, absența efectelor secundare și îndepărtarea simptomelor de osteocondroză, artroză și alte boli ale articulațiilor și ale coloanei vertebrale.